Sagan om Cyberpunk 2077 är minst sagt något av en berg-och-dalbana. Nu har CD Projekt Red anställt fyra skapare av verktyget Wolvenkit för att arbeta på spelet och dess stöd för just moddar.

Cyberpunk 2077 hade lyckats bygga otroligt mycket hype inför sin lansering. När det väl blev dags för spelet att hitta sin väg till spelsugna möttes det dock av en hel del negativ kritik. Många av de som hade väntat drogs med otaliga buggar och prestandaproblem. Sedan lanseringen har spelets utvecklare CD Projekt Red arbetat kontinuerligt med att släcka de bränder som spelet drog med sig vid lansering.

Nu har det bekräftats att utvecklaren skaffat förstärkning i form av moddare som utvecklat verktyget Wolvenkit till The Witcher 3 och just Cyberpunk. De fyra moddarna som går under namnen Traderain, Blumster, Nightmarea och rfuzzo ska nu hjälpa CD Projekt Red med spelets mod-stöd samt arbeta på spelets backend. Något de fyra hoppas kunna ta spelet till nästa nivå.

Annons

Detta är inte första gången CD Projekt Red tar in personer från moddingscenen. Hur pass stor skillnad denna satsning kommer att göra för Cyberpunk återstår dock att se. Spelet har i dagsläget fått en handfull uppdateringar där utvecklaren försökt åtgärda några av de större problemen. Det återstår dock en rad buggar och prestandaproblem som behöver tas hand om.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid