CD Projekt har tidigare bekräftat att utvecklarlaget som ska stå för uppföljaren till Cyberpunk 2077 kommer utökas ordentligt under 2024. Nu har en rad industriveteraner anslutit sig till skaran utvecklare bakom spelet.

Uppföljaren till Cyberpunk 2077 är inte i närheten av lansering. CD Projekt har dock sedan tidigare bekräftat att utvecklingen av spelet kommer att börja ta fart under 2024. Nyligen var det inte mer än en handfull utvecklare som arbetade på projektet men nu har en rad nya ansikten anslutit sig till skaran. Bland dessa ser vi industriveteraner som tidigare arbetat hos andra stora studios.

Vi ser till exempel Dan Hernberg som exekutiv producent på Project Orion. Hernberg har tidigare arbetat med administrativa uppgifter hos utvecklare som Panic Button och Blizzard. Ryan Barnard från IO Interactive och Ubisoft har nu axlat rollen som Design Director. Anna Megill som arbetat på Control, Dishonored, Fable och Guild Wars 2 är nu huvudförfattaren för nästa Cyberpunk-spel. Megill får sällskap av Alexander Freed som tidigare skrivit för Bioware, Obsidian, DICE och Wizards of the Coast.

Utvecklarlaget för Project Orion som är uppföljaren till Cyberpunk 2077 är fortfarande inte direkt gigantiskt. Däremot står det klart att CD Projekt lockat till sig några ordentligt stora namn för att leda arbetet på spelet.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid