Nvidia ryktas nu förbereda tre produktavtäckningar under december månad. Mer specifikt sägs det röra sig om tre grafikkort som tar och trycker upp mängden videominne till mellan 12 och 16 gigabyte.

De påstådda läckorna fortsätter komma. Denna gång är det datum för avtäckandet och sedan lanseringen för tre kommande grafikkort från Nvidia. Två av dessa sägs bli Geforce RTX 2060 och RTX 3080 som båda ska ha fått sin minnesmängd utökad till 12 GB. Den tredje modellen hävdas vara ryktade RTX 3070 Ti med 16 GB minne.

Denna information kommer från Twitter-användaren hongxing2020 som sedan tidigare har rapporterat att Nvidia ska förbereda tre nya grafikkortsmodeller. Sett till de datum användaren nu hävdar är relaterade till enheterna är det den 7 december som är först ut. Detta är datumet då Nvidia ryktas avtäcka och lansera nyversionen av RTX 2060 som nu ska komma med dubblerad minnesmängd jämfört med originalet.

Efter detta ska det vara den 17 december som är nästa stora datum. Denna dag hävdas grafikkorten RTX 3080 med 12 gigabyte minne och RTX 3070 Ti med 16 gigabyte minne avtäckas. Det påstås dock att dessa inte kommer lanseras samma dag som de avtäcks. Det ska istället vara den 11 januari 2022 som grafikkorten landar på butikshyllorna. Förutsatt att tillgången är hög nog.

I sedvanlig ordning rekommenderas en ordentlig nypa salt tillsammans med rykten. I skrivande stund har ingen av de omnämnda grafikkorten faktiskt bekräftats vara på väg. Således kan vi helt enkelt bara vänta och se om vi faktiskt får ett avtäckande den sjunde december.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid