Det populära överlevnadsspelet Dead by Daylight har nu bekräftats vara på väg till både iOS och Android med en lansering ska ta plats innan årets slut.

Spelstudion Behaviour Interactive har nu bekräftat att deras populära speltitel Dead by Daylight kommer att lanseras till både iOS och Android. Detta tillsammans med optimeringar i både spel och kontroller för smartphones samt samma spellägen som i dagsläget finns tillgängliga till PC och konsol.

Spelet baserar kring att spelare antar rollen som en av 17 tillgängliga karaktärer med målet att fly från ett inhägnat område. Detta görs antingen genom att reparera en uppsättning generatorer eller fly genom den lucka som finns på varje spelkarta. Däremot öppnas denna lucka endast med hjälp av en gömd nyckel eller när det finns en enda överlevare kvar i spelomgången. Under hela sessionen har en spelare även axlat rollen som en mördare vars mål är att leta rätt på överlevarna innan de lyckas fly.

I dagsläget finns Dead by Daylight tillgängligt till PC, Playstation 4 och Xbox One. iOS och Android-versionerna har i skrivande stund inga spikade lanseringsdatum, lanseringen kommer dock att ske innan årsskiftet. Behaviour Interactive har även bekräftat att dessa kommande versioner kommer att få regelbundna uppdateringar med nytt innehåll som följer samma utvecklingskarta som PC och konsolversionerna.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid