Dell XPS 13 uppdateras med tunnare ramar & annat tangentbord

Tunnare, lättare och nytt tangentbord

0

Den mer traditionella laptop-versionen av Dell XPS 13 visas upp under CES 2020 och jämfört med den 2-i-1-modell som lanserats tidigare har vi här en enhet med betydligt tunnare ramar och även ett mindre märkbart avtryck på vågen.

Många har väntat på uppdateringen till Dell XPS 13. Enhetens 2-i-1-modell har imponerat i många aspekter, till exempel prestanda och batteritid. Nu har dock seriens mer traditionella laptop-modell visats upp under CES 2020 och fångat vår chefredaktörs intresse.

Då denna modell inte är skapad för att kunna användas som antingen surfplatta eller laptop har Dell kunnat nyttja andra slags gångjärn för skärmen. Detta har resulterat i en ännu tunnare och något lättare modell. Det är även markant tunnare ramar runt skärmen och ett annat slags tangentbord som gäller.

Sett till prestanda är det fortfarande processorer baserade på Intels Ice Lake-arkitektur som används. Upp till arkitekturens Core i7-modeller kommer att finnas närvarande i XPS 13.

Laptopens anslutningar är fortsatt relativt simpla. Här handlar det om en USB-C-port på vardera sida om datorn. Sedan finns även en läsare av MicroSD-kort på vänstersidan och en hörlursport på höger sida.

Den uppdaterade versionen av Dell XPS 13 säljstartades i samband med att CES 2020 gick av stapeln och Sverige är ett av de länder som får ta del av enheten redan från början.

Presenteras i samarbete med:

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid