Den som är sugen på att testa Diablo 4 har just nu ett gyllene tillfälle då spelet är gratis att testa via Steam till och med 28 november. Dock är det inte riktigt hela spelet som öppnas upp för test.

Steams pågående höstrea är inte bara ett ypperligt tillfälle att lägga vantarna på Diablo 4 till ett reducerat pris. Under rean är det även möjligt att spela spelet utan att behöva öppna plånboken alls. Fram till den 28 november är Diablo 4 tillgängligt att installera och spela utan några begränsningar på tiden man lägger i spelet.

Däremot kommer detta gratistest med en relativt stor nackdel. Spelare kan endast nå level 20 på sina karaktärer så länge man inte tar och betalar. De flesta bör inte ha en alltför stor utmaning att ta sig till denna nivå då spelet just nu har ett event som ökar intjänat guld och erfarenhetspoäng med 35 procent. Skulle man däremot vilja fortsätta spela vidare förbi level 20 är spelet som tidigare nämnt inkluderad i höstrean.

Just nu är prislapparna för samtliga upplagor av Diablo 4 nedsatta med 40 procent. Standardversionen av spelet finns under rean tillgängligt för 42 euro, Digital Deluxe Edition kostar 54 euro och Ultimate Edition går på 60 euro.

Diablo 4 fick ett lagom ljummet mottagande vid lansering. På Steam finns det i skrivande stund 6 104 användarrecensioner varav 64 procent av dessa är positiva. Trots detta har Blizzard bekräftat att spelet kommer få minst ett expansionspaket. Det första expansionspaketet går under namnet Vessel of Hatred och ska lanseras någon gång under hösten 2024.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid