Blizzard har nu bekräftat att ännu ett betatest för Diablo 4 kommer att hållas för att pressa servrarna innan den officiella lanseringen som inträffar 6 juni.

Diablo 4 är ett av de mest hypade spelsläppen för 2023. Spelet kommer att lanseras under sommaren och hittills har spelsugna haft tillfälle att testa början av spelet under ett betatest. Snart kommer Blizzard öppna upp för ännu ett betatest som kallas Server Slam.

Server Slam kommer att dra igång klockan 21:00 svensk tid den 12 maj och pågå fram till klockan 21:00 den 14 maj. Betatestet kommer att vara öppet för spelare på PC, Playstation 4, Playstation 5, Xbox Series X/S och Xbox One. Testet kommer att innehålla lokal co-op, cross-play och cross-progression. Samtliga fem spelarklasser kommer att finnas tillgängliga och spelare kan avnjuta spelets prolog samt första akten av storyn.

Spelare kommer kunna ta sina karaktärer till level 20 under det två dagar långa betatestet. Efter denna nivå kommer karaktärer inte längre få några egenskapspoäng men spelare kan fortsätta nöta med sin karaktär för att få tag på nyare utrustning. Däremot kommer de framgångar som görs under Server Slam inte föras över till spelet när det väl lanseras. Framgångar som låsts upp under tidigare betatest kommer inte heller föras över till Server Slam.

Den som deltar i Server Slam kommer ha möjligheten att möta en ny boss i spelet vid namn Ashava. Denna boss ska enligt Blizzard vara en formidabel utmanare för spelare på level 20 eller lägre. Den som däremot lyckas fälla Ashava kommer låsa upp en trofé som är det ena från Server Slam som kommer följa med till det fullfjädrade spelet den 6 juni.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid