Många är det som väntar på Blizzards kommande speltitlar Diablo 4 och Overwatch 2. Denna väntan har nu bekräftats inte ta slut någon gång under år 2021.

Under Blizzards senaste kvartalsrapport bekräftades det att varken Diablo 4 eller Overwatch 2 kommer att lanseras någon gång i år. Detta efter att Blizzard förklarat hur ingen av speltitlarna kommer att påverka företagets räkenskapsår 2021.

Detta innebär att speltitlar inte kommer att se dagens ljus förrän nästa år som tidigast. Blizzard har inte nämnt något slags lanseringsfönster eller dylikt för något av spelen så någon officiell försening har inte inträffat på så vis. Däremot har Blizzard inte heller gett så värst många uppdateringar angående utvecklingen av spelen. Hur det faktiskt ser ut bakom kulisserna med den pågående pandemin och andra potentiella problem är således någonting vi endast kan spekulera i.

Medans Diablo 4 inte börjat synas på horisonten ännu har det dock ryktas en hel del om spelserien den senaste tiden. Utvecklaren har ryktats arbeta på en nyversion av den klassiska speltiteln Diablo 2. Denna ryktade speltitel tillsammans med Blizzards andra projekt är förhoppningsvis någonting vi får mer information om när årets upplaga av BlizzCon går av stapeln den 19 februari.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid