Med endast några veckor kvar till lansering av Battlefield V har nu spelutvecklaren Dice publicerat en video som går igenom de banor för spelets flerspelarläge tillgängliga vid lanseringen.

Lanseringen för ett av årets största spel närmar sig med stormsteg. Battlefield V kommer att lanseras den 20 november och nyligen fick spelet sina systemkrav spikade. Nu har Dice, studion bakom den kommande Battlefield-installationen publicerat en video som tar oss genom de banor som kommer att finnas tillgängliga i spelets flerspelarläge vid lanseringen.

Dessa åtta banor inkluderar Hamada och Aerodrome som utspelar sig i norra Afrika. Hamada kommer att vara den till ytan största banan som finns tillgänglig vid lansering. Aerdrome utspelar sig kring en flyghangar som förvandlats till ruiner efter ett luftangrepp.

Twisted Steel och Arras utspelar sig båda i Frankrike. Den förstnämnda har den största strukturen som någonsin funnits i ett Battlefield-spel. En gigantisk bro som båda sidor gör sitt bästa för att kontrollera. Arras är en bana centrerad runt en liten fransk by. I byns utkanter kommer infanteri slåss i skyttegravar medans pansarfordon stryker omkring och letar efter byte på de öppna fälten.

Rotterdam och Devastation tar plats i Holland. Dessa banor fokuserar på actionspäckad krigföring i små utrymmen som sidogator och ruiner från den stad som tidigare tog upp platsen, men som nu förvandlats till bråte.

I Narvik och Fjell 652 besöker spelare vårt grannland i väst och slåss om de norska fjällen. Narvik utspelar sig i en hamnstad som båda sidor desperat försöker hålla borta från fiendens händer. Fjell 652 tar plats ovanför polcirkeln i ett bergsområde där nyckelpunkterna består av fjällstugor och luftvärnskanoner.

I videon får vi även en snabbtitt på det vädersystem som implementerats i Battlefield V. Medans spelare försöker hålla kontrollpunkter på ett norskt fjäll kan det svepa in en snöstorm som markant minskar spelare förmåga att se omkring sig. Något som kan komma att tvinga spelare till att ändra sitt spelsätt och anpassa sig till de nya väderförhållandena.

Videon avslutas med en snabbtitt på banan Panzerstorm som kommer att implementeras efter spelets lansering som en del av Tides of War kapitel 1. Panzerstorm tar plats i Belgien och inspirationen bakom banan är ett av de första stora pansarvagnsslagen som tog plats under andra världskriget.

Fler banor kommer att implementeras efter att spelet lanserats. Exakt vilka dessa blir och när vi kan komma att se dessa hitta sin väg till spelarna är dock oklart.

Som tidigare nämnt lanseras Battlefield V den 20 november och blir tillgängligt för PC/Windows, Playstation 4 samt Xbox One.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid