Discord gör det nu enklare att dela med sig av större filer när man mer än dubblerar den tillåtna maxstorleken på filer som delas över plattformen.

Använder du Discord ofta är det stor chans att du någon gång försökt dela en fil men misslyckats på grund av den låga gränsen på åtta megabyte som plattformen haft. Nu har denna gräns däremot blivit markant högre än tidigare.

Discord bekräftade via Twitter att man nu ökat gränsen för hur stora filer som delas över plattformen kan vara. Numera går det att skicka filer som är upp till 25 megabyte stora. Något som gäller för alla användare. Det är alltså inget krav på att man ska ha en aktiv Nitro-prenumeration eller dylikt.

Användare med Nitro-prenumerationer har fortfarande ett ännu högre tak för hur stora filer de kan ladda upp via plattformen. Nitro Basic-prenumeranter kan ladda upp filer upp till 50 MB i storlek och med Nitro kan man ladda upp filer på upp till 500 MB. Dessa prenumerationer kommer med en prislapp på omkring 30 respektive 100 kronor per månad.

Denna nya uppdatering till plattformen kommer då påverka de omkring 196 miljoner aktiva användare Discord sägs ha. Hur stor skillnad detta faktiskt gör för ens användarupplevelse beror helt på vad man vill och brukar dela med sig av med sina vänner.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid