Doom är känt för snabb och hektisk action och när Nvidia nu släpper en 1080p60 video där spelet drivs av ett GTX Titan X med Vulkan är det med ett smarrigt flyt.

Medan Nvidia och id Software redan visat hur ett Geforce GTX 1080 kan driva Vulkan-versionen av Doom vid upp till 200 fps i 1080p-inställningar är det en annan historia att se härligheten på video.

Nvidia släpper nu en okomprimerad video av en dryg 5 minuters spelsession där man spelar Doom med Vulkan-stödet aktiverat. Medan videon inte är inspelad med ett GTX 1080-grafikkort utan ett äldre Geforce GTX Titan X är det flytet och hastigheten på spelet som verkligen lämnar ett starkt intryck.

Läs även: Geforce GTX 1080 driver Doom med Vulkan upp till 200 fps

Spelsessionen som kördes med en synfältsinställning på 120 FOV och med buffar för ökad snabbhet och smidigare rörelser ger ett nästan kusligt flyt.

För den som inte nöjer sig med den redan imponerande Youtube-videon kan man ladda ner den okomprimerade versionen av videoklippet från Nvidias hemsida (2,1GB).

Doom släpps officiellt under morgondagen den 13:e maj och en uppdatering för Vulkan-stöd utlovas kort efter lanseringen.

Doom i våra hjärtan
Har du spelet det klassiska Doom och vad är isåfall dina bästa Doom-minnen?
Lägsta pris på Prisjakt.nu

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid