Det ser ut som att tillverkaren EVGA inte kommer att hålla sig exklusivt till Intels plattformar när det kommer till moderkort. Tillverkaren har nu börjat bygga hype inför sitt första moderkort menat för AMD och deras Ryzen-processorer.

Hårdvarutillverkaren EVGA har hittills hållit sig borta från AMD. Deras moderkort har fokuseras på Intels plattformar och deras grafikkort har byggt på modeller från Nvidia. Nu har i alla fall en av dessa exklusiviteter bekräftats brytas då företaget börjat bygga hype inför sitt första moderkort för AMD Ryzen.

Både på Twitter och Youtube har företaget nu delat med sig av en endast några sekunder lång video. Denna video ställer dock fast att ett kommande moderkort ur företagets Dark-serie kommer att komma och det är sockel AM4 det byggs runt.

Dessvärre får vi inte se moderkortet i fråga. Inte heller delar tillverkaren med sig av något lanseringsdatum eller pris. Specifikationerna är således oklara men relativt nylanserade Dark-moderkort med Intels Z590-styrkrets har till exempel erbjudit 22 strömfaser. EVGA beskriver produktserien som höjden av prestanda med allt man behöver för att sätta nya överklockningsrekord eller bygga en arbetsmaskin för 24/7-användning.

Just nu kan vi dock endast vänta och se vad tillverkaren har planerat för AMD och deras Ryzen-processorer. Förhoppningsvis får vi mer information inom kort.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid