EVGA förbereder GTX 1080 Ti FTW3 och har valt att kyla Nvidias nya toppgrafikkort med en ny ICX-kylare. Samtidigt förhandsvisar fler tillverkare GTX 1080 Ti.

Nvidias kommande GTX 1080 Ti grafikkort lanseras inom kort. Tillverkaren EVGA har släppt ett par bilder på vad man som konsument kan förvänta sig för kylarlösning om man väljer att köpa deras modell av GTX 1080 Ti.

Till skillnad från deras tidigare modeller med ACX eller ICX-kylarna så har EVGA valt att kyla kommande GTX 1080 Ti med en större kylare som är utrustad med 3 fläktar. Än så länge finns det dock ingen ytterligare information så som klockfrekvenser om GTX 1080 Ti FTW3. Men med tanke på att lanseringen av GTX 1080 Ti inte är långt borta så bör mer information om de olika tillverkarnas modeller dyka upp i sinom tid.

EVGA GTX 1080 Ti FTW3 får sällskap från andra tillverkare

EVGA är inte den enda tillverkaren som har börjat bygga hype för sina egna GTX 1080 Ti modeller. Även Asus har visat upp sin kommande Strix-modell med en liknande kylare som vi sett på deras tidigare grafikkort från Nvidias 10-serie och RX-korten från AMD. Även MSI, Inno3D och Zotac har släppt bilder på vad de olika tillverkarna har planerat för GTX 1080 Ti.

Topp 6 grafikkort på Prisjakt.se

Rubrik

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid