Har du köpt eller byggt en dator med mer än ett Nvidia-grafikkort, men är inte nöjd med utseendet på SLI-bryggan? Då kan EVGAs nya egentillverkade bryggor vara aktuella, tillverkade med ett skal i borstat aluminium och med företagets belysta logotyp.

Att bygga speldatorer med mer än ett grafikkort har idag blivit en något mindre populär företeelse. Grafikkorten har blivit kraftfulla nog att kunna driva det mesta i 1080p-upplösning på egen hand och parkopplingen med andra kort kan medföra bieffekter som exempelvis ojämna renderingstider. Trots allt finns dock intresset för sådana konfigurationer i de allra tyngsta entusiastsystemen, och det är dit EVGA riktar sig med sina Pro SLI-bryggor.

98a

Tre SLI-bryggor har visats upp på EVGAs hemsida, samtliga med samma övergripande design. Produkterna är täckta av borstat aluminium för att passa in bättre i moderna system där den metallen blivit allt vanligare. I mitten finns EVGAs logotyp bredvid Nvidia SLI-logotypen och ansluter man bryggan till grafikkort ur GTX 700-serien kommer denna belysas med inbyggda lysdioder.

Hur mycket annan nytta fyller bryggorna? Ingen nämnvärd, men vill du ge din dator lite mer bling (som EVGA själva uttrycker det) så kan bryggorna köpas genom EVGAs hemsida och finns i varianter för två, tre eller fyra grafikkort med priset satt till 29,99 dollar styck. Huruvida tillbehören kommer till Sverige eller inte och vad de kommer i så fall kommer kosta är inte utannonserat.

Källa: EVGA via Techpowerup


Relaterade nyheter

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
FiveEYZ-Tjalve-Mev Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Mev
Medlem
Mev

Äntligen!

-Tjalve-
Gäst
-Tjalve-

Haha det vore kul att se hur många de får sålda!

FiveEYZ
Gäst
FiveEYZ

2 och 3 way bryggorna blev slut sålda snabbt!