EVGA kommer i höst att lansera sitt nya nätaggregat SuperNova NEX1500 som ser ut att bli en nätdel utöver det vanliga. Förutom en maximal kapacitet på 1 500 watt kommer nätdelen med avancerad mjukvara för att styrning och övervakning – något man nu ger en kort förhandsvisning av.

EVGA låter användare koppla in sig på nätdelen genom en USB-kontakt. Väl inkopplad i moderkortet kan man genom Supernova-mjukvaran övervaka allt från spänningar till temperaturer och fläkthastigheter. Men även kontrollera historik för effektuttag och optimera inställningar som +12V spänningen samt fläktkurvorna för den integrerade kylfläkten. I mjukvaran kan man även ställa om nätdelen från normal till OC-läge, vilket höjer den maximala effekten till 1 650 watt.

120-PG-1500-XR_XL_4

EVGA SuperNova NEX1500 kommer även tillåta konfigurering av både en ensam samt flera uppdelade spänningskanaler, justerbar +12V spänningskanal samt modulära kablar med sleeving. Exakta detaljer kring EVGA SuperNova NEX1500 kommer att dyka upp framöver, men redan nu finns det en del bilder att kika närmare på för dem som vill sukta vidare efter företagets nya kraftfulla nätdel.

main settings
trending 120-PG-1500-XR_XL_3


Annons

4
Leave a Reply

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
The MuttflopperSebbeRetur Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Robert Esping
Medlem
Robert Esping

En modern kraftburk klarar sig med 400w, så vad ska man med ett sådant här nät agg till? Kanske att starta bilen med i vinter 😛

Sebbe
Medlem
Sebbe

Till den behöver man bara en magnetron och en chassisida med glas så har man tillverkat sin egen microvågsugn!

flopper
Medlem
flopper

Kan troligen driva en Delorean.

The Mutt
Medlem
The Mutt

Om man överklockar och kör flera grafikkort kan det krävas så mycket ström. Jag såg nån video förut som visade vad en dator med 4st GTX480 och ett 1366 moderkort med en 980x på drog och om jag inte minns fel så låg det närmare 1400W om inte mer.