Small preview image

NZXT har för vana att ta fram prisvärda PC-chassi och deras senaste alster ska inte vara något undantag. NZXT Hades är ett miditowerchassi som tillverkat i stål väger 6,95kg och mäter 200 x 430 x 501 mm. Hades har plats för fem stycken fläktar och med bland annat två stycken medföljande 200mm fläktar borde kylningen inte vara ett problem. Med i paktet finns även två mindre fläktar, en 120mm samt en 140mm modell. NZXT har även integrerat en 8W fläktkontroller för att användaren själv ska kunna hålla koll på ljudnivån.



Chassit kommer med en mattsvart finish och pryds framtill av en stor rödlysande 200mm fläkt samt en mindre display som kan ge information om systemets temperaturer även utan att öppna lådan.



Andra noterbara funktioner i Hades är stöd för långa grafikkort, även AMDs bjässe Radeon HD 5970 får till exempel plats. Man har även sett över kabeldragningen i chassit samt att man bjuder på fyra 3,5-tums platser för hårddiskar och två 2,5-tums platser för SSD-enheter eller mindre hårddiskar.


Vattenkylningsfantaster kan glädjas åt radiatorfäste på ovansidan av chassit och förborrade hål för slangar i baksidan av chassit.


Priset på kalaset är satt till runt 800 svenska kronor.



Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid