Fnatic Gear har gått ihop med företaget AIAIAI för att skapa Duel TMA-2. Modulära hörlurar som ska passa både framför datorn och på resande fot.

Duel TMA-2 är ett par modulära hörlurar, detta innebär att användaren kan anpassa enheten efter behöv. Duel TMA-2 erbjuder till exempel två typer av vaddering, en typ som får hörlurarna att sitta på användarens öron, så kallat on-ear. Samt en uppsättning som får hörlurarnas kåpor att sitta över öronen, så kallat over-ear.

Duel TMA-2 levereras även med två olika sladdar som man kan byta mellan. En som har en bom-mikrofon som kan vara att föredra när man sitter vid datorn och till exempel Skype. Samt en sladd med en inbyggd mikrofon som kan vara bra att ha när man är på resande fot.

 

Duel TMA-2 får sällskap av musen Clutch G1

Vid sidan av hörlurarna så lanserar Fnatic Gear även datormusen Clutch G1. En datormus som föga förvånande ska vara utformad med datorspelare i åtanke. Musen är utrustad med en Pixart 3310 optisk sensor, har RGB-belysning samt 7 programmerbara knappar.

Fnatic Gear Duel TMA-2 och Clutch G1 förväntas börja skeppas inom 2 – 3 veckor. Priset för hörlurarna hamnar på 199,90 Euro, cirka 2 100 svenska kronor. Datormusen kommer att landa på 69,90 Euro, cirka 700 svenska kronor.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid