FSP kommer att ta med sig sitt nätaggregat Hydro PTM+ till Computex 2017. Nätaggregatet är helt modulärt, 80+ Platinum certifierat samt.. vattenkylt.

FSP har inlett ett samarbete med Bitspower för att ta fram ett nytt nätaggregat som går under namnet Hydro PTM+. Enheten är världens första massproducerade nätaggregat som både är vattenkylt och har 80+ Platinum certifiering.

Rakt ur lådan har nätaggregatet en kraft på 1 200 Watt (W), men om vattenkylningen kopplas in så ökas effekten till 1 400 W. Används mindre än 50% av nätaggregatets totala kraft så står enhetens inbyggda fläkt stilla.

Hydro PTM+ lyser upp chassikällaren

Inte nog med att enheten kommer med ett förmonterat vattenblock, FSP har även försett nätaggregatet med RGB LED-belysning.

FSP försäkrar även användare att deras nya nätaggregat ska vara säkert, det är lätt att vara skeptisk till ett koncept som detta där vatten flödar genom nätaggregatet. Men FSP säger att deras samarbete med Bitspower har resulterat i en produkt som är säker att använda.

”There were many safety concerns of running water in an electrical equipment in the past but we made it possible today through our continuous research, development and partnered with Bitspower’s advanced technology.”

Vid skrivande stund finns det inga uppgifter om enhetens pris eller lanseringsdatum. Dock har FSP bekräftat att nätaggregatet kommer att visas upp under Computex 2017.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid