Det vattenkylda nätaggregatet Hydro PTM+ som FSP utvecklat tillsammans med Bitspower har nu gått in i massproduktion och finns tillgängligt i butik.

Under förra året avtäckta FSP nätaggregatet Hydro PTM+. Nätaggregatet har utvecklats tillsammans med Bitspower som har designat ett medföljande vattenblock för enheten.

Nätaggregatet kan leverera upp till 1 200 Watt (W) när det endast körs med luftkylning. Tar man nytta av det inbyggda vattenblocket ökas till detta till 1 400 W. Detta med en 80+ Platinum-certifiering.

När det gäller nätaggregatets luftkylning så är det en fläkt på 135 millimeter (mm) som inte börjar snurra förrän nätaggregatet ligger på 50% belastning. Fläkten är även RGB-belyst och ska vara kompatibel med Asus Aura sync.

Tar man en titt på nätaggregatets produktsida så ser man att FSP till en början kommer att köra en begränsad upplaga av nätaggregatet på 500 enheter. Med dessa skickas det med en uppsättning sleeveade kablar samt ett vattenkylningskit som inkluderar pump, radiator, slang samt en fläkt på 120 mm.

PTM Hydro+

Riktpriset för Hydro PTM+ är satt till 699 dollar, cirka 7 000 svenska kronor inklusive moms.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid