G.Skill har i samband med lanseringen av Kaby Lake-familjen uppdaterat sina minnen i Trident Z-serien med RGB-skrud och hastigheter upp till 4 266 MHz.

Nu med lanseringen av Intel Kaby Lake så passar tillverkaren G.Skill på att visa upp den senaste versionen av deras Trident Z minnen.

G.Skill har hakat på en av de senaste trenderna inom PC-komponenter. Förra månaden visade tillverkaren upp Trident Z i ett nytt utförande med RGB-belysning. Nu med lanseringen av Intels nya 270-plattform och den sjunde generationens Intel Core-processorer passar G.Skill även på att öka hastigheten i sina minnen också.

Trident Z 8 GB x 2 – 4 266 MHz

Det snabbaste kittet som G-Skill visat upp består av två stycken RAM-stickor på 8 gigabyte (GB) och har en hastighet på 4 266 Megahertz (MHz) som högst. Även minnets latenser har lyckats hållas respektabla. Kittet med 4 266 MHz hastighet landar på inte allt för blodiga CL19-19-19-39.

Trident Z 8 GB x 4 – 4 133 MHz

Det andra kittet med minnen som visades upp är på totalt 32 GB och kommer in på lite lägre hastighet. Med fyra moduler på 8 GB vardera så hamnar man på en hastighet på 4 133 MHz och CL19-21-21-41 timing. Fortfarande inte illa med tanke på mängden minne och att hastigheten fortfarande klassas som väldigt imponerande.

När och om dessa minnen hittar sin väg till svenska butikshyllor är vid skrivande stund oklart. De går att få tag på i USA till ett pris på cirka 230 dollar. Ungefär 2 200 svenska kronor. Dock räknat utan svensk skatt och moms.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid