Vad som ska vara bilder på kretskortet för Galax RTX 3090 HOF (Hall of Fame) har nu börjat cirkulera online och pekar mot en massiv VRM-uppsättning.

Trots en rådande hårdvarubrist är partnertillverkare till både AMD och Nvidia upptagna med att fila på framtida designer för komponenter. En av dessa är Nvidias partnertillverkare Galax som gjort ett namn för sig med deras Hall of Fame (HOF)-upplagor av grafikkort. Nu ska nästa upplaga i produktserien i form av ett RTX 3090 HOF ha fastnat på bild.

Inte helt förvånansvärt riktar sig Galax kommande grafikkort mot extrem överklockning. Detta görs ganska tydligt tack vare den rejält tilltagna VRM-uppsättningen som kan skådar på kretskortet. Hela 26 VRM-faser kan ses i ovanstående bilder. Tyvärr har ingen information relaterad till potentiella klockfrekvenser eller dylikt hittat ut på internet tillsammans med bilderna.

Annons

Utöver den rejäla VRM-uppsättningen kan vi även se hur modellen kommer att kräva tre 8-pin kontakter för strömförsörjning. Värt att ha i åtanke är dock att det kretskort som skådas i bilderna hävdas vara en prototyp. Således är det inte helt säkert hur modellen kommer att se ut när det väl blir dags för lansering. Vi har dock fått en bra förstatitt på vad för slags planer Galax har för sitt flaggskepp.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid