Årets upplaga av The Game Awards närmar sig och nu har spelen som kan kamma hem titeln Game of the Year listats. Bland dessa ser vi spel som Deathloop, Psychonauts 2 och Resident Evil Village.

Det är ungefär en månad kvar innan The Game Awards 2021 går av stapeln. Nu har kandidaterna i kategorier som årets spel, bäst regisserade spel och bästa fortlöpande speltitel avtäckts. Samtidigt som det nu är möjligt att lägga sin röst.

De titlar som kan plocka hem den prestigefyllda titeln ”Game of the Year” är:

  • Deathloop
  • It Takes Two
  • Metroid Dread
  • Psychonauts 2
  • Ratchet & Clank: Rift Apart
  • Resident Evil Village

Dessa är då titlarna som ska slåss om vilken som kan titulera sig som det generellt bästa spelet i år. Hoppar vi över till kategorin för bäst spelregi är det i princip samma titlar som tampas om titeln. Däremot är Resident Evil Village och Metroid Dread inte med i denna kategori. Istället är det Returnal som är med i fajten.

Annons

De spel som kan vinna ”Bästa indiespel 2021” är 12 Minutes, Death’s Door, Kena: Bridge of Spirits, Inscryption och Loop Hero. Hoppas vi över till kategorin för bästa indiedebut byts alla förut Kena ut mot Sable, The Artful Escape, The Forgotten City och Valheim.

Den som vill kan även rösta på årets bästa fortlöpande spel. De nominerade här är Apex Legends, Call of Duty: Warzone, Final Fantasy XIV Online, Fortnite och Genshin Impact.

Allt som allt är det 30 olika kategorier där vinnare ska koras. The Game Awards 2021 kommer att hållas den 9 december och möjligheten att rösta kommer att finnas fram till strax innan dess.

Annons

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid