Microsoft har nu introducerat ett nytt inbjudningsprogram till PC Game Pass där användare kan ge 14 dagar av plattformens Ultimate-nivå till upp till fem vänner.

Spelsugna som letar fler speltitlar att avnjuta tillsammans med kompisar kan nu vända sig till Microsoft om någon i umgängeskretsen prenumererar på Game Pass. Microsofts plattform växer sig allt större och nu har företaget introducerat ett inbjudningsprogram för att locka ännu fler användare.

Från och med nu kan den som prenumererar på Microsofts speltjänst på PC-plattformen bjuda in upp till fem andra att testa på Game Pass under 14 dagar. Förutsatt att ingen av dessa fem är en nuvarande prenumerant eller har prenumererat på tjänsten förut.

Xbox Game Pass Phil Spencer

Varför Microsoft endast gör detta erbjudande tillgängligt på PC framgår inte. Däremot har Xbox-ledaren Phil Spencer tidigare nämnt hur han misstänker att tjänsten inte kommer växa sig mycket större på Xbox. Spencer menar att man förr eller senare når nivån för hur många Xbox-användare som vill prenumerera på Game Pass.

Under förra månaden valde Microsoft att avsluta erbjudandet om första månaden av Game Pass för 10 kronor. I samma veva pratade företaget om hur man utvärderar andra marknadsföringskampanjer för plattformen. Detta är då den första nya kampanjen vi ser från Microsoft i ett försök att fortsätta håva in nya användare till sin spelplattform.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid