Ett nytt inlägg hos EEC gjort av hårdvarutillverkaren Asus pekar mot att vi kan komma att se en ny variant av Nvidias grafikkortsmodell Geforce RTX 2060 utrustad med åtta gigabyte videominne.

Ännu en variant av Nvidias grafikkortsmodell Geforce RTX 2060 är på väg om en nyligen genomförd registrering hos EEC (Eurasian Economic Commission) är att tro. Hårdvarutillverkaren Asus har registrerat en rad grafikkortsmodeller, bland annat tre stycken RTX 2060-modeller som tidigare inte skådats.

Vad som särskiljer dessa tre modeller från andra upplagor av RTX 2060 är mängden videominne. Grafikkortsmodellen som tidigare erbjudit sex gigabyte videominne i sina olika utförande har hos EEC listats i tre utföranden vars namn tyder på en ökad minnesmängd på åtta gigabyte.

Asus har registrerat tre olika RTX 2060-varianter med åtta gigabyte videominne hos EEC. Dessa inkluderar:

  • Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 8GB EVO Gaming
  • Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 8GB EVO Gaming Advanced Edition
  • Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 8GB EVO Gaming OC Edition

Då tre olika grafikkortsmodeller listats med ”8G” i namnet känns det inte sannolikt att det rör sig om ett simpelt stavfel. Det innebär dock inte heller någon garanti för att en RTX 2060-variant med ökad minnesmängd kommer att lanseras. Även om EEC-registreringar tidigare varit goda indikatorer för kommande produktlanseringar är det även många potentiella produkter som registrerats men inte hittat sin väg till konsumenter.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid