I ett försök att locka fler potentiella köpare börjar nu Nvidia skicka med en kopia av spelet Battlefield V vid köp av Geforce RTX-grafikkort baserade på företagets senaste arkitektur ”Turing”.

Inte nog med att purfärska Battlefield V från Dice och EA är det första spelet med stöd för raytracing i realtid. Spelet skickas även med helt gratis vid köp av Turing-baserade Geforce RTX-grafikkort eller färdigbyggda system utrustade med ett grafikkort ur denna serie, under en begränsad tid.

Erbjudanden som detta är ingenting nytt. Hårdvarutillverkare brukar ofta slänga in kopior av populär mjukvara som en extra morot i försök att öka försäljningen. Nvidias konkurrent AMD skickar till exempel med tre spel, The Division 2, Resident Evil 2 samt Devil May Cry 5, vid köp av företagets senaste grafikkortsmodell Radeon RX 590.

Nvidias senaste erbjudande är, som tidigare nämnt, att den som köper ett grafikkort ur Geforce RTX-serien som består av RTX 2070, RTX 2080 samt RTX 2080 Ti får en kopia av den nya actionspelet Battlefield V på köpet. Det senaste spelet i Battlefield-serien är det första lanserade spelet som nyttjar Turing-arkitekturens förmåga att erbjuda tekniken raytracing i realtid. Något som ökar realismen i den visuella delen av spelet, men som även äter upp en hel del prestanda.

Nvidias kampanj kommer att vara aktiv från och med den 20 november fram till den 7 januari 2019. Den som införskaffar ett RTX-grafikkort inom denna period har sedan fram till den 31 januari 2019 att lösa in den kampanjkod som skickas med grafikkorten via Nvidias hemsida för att få sin kopia av Battlefield V.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid