Spelstudion Gem Rose Accent har en minst sagt originell affärsplan, studion erbjuder en Bitcoin till den första spelaren som klarar ut deras senaste pusselspel.

Spelstudion Gem Rose Accent vet verkligen hur man drar uppmärksamhet till ett nylanserat spel. Studions senaste alster går under namnet Montecrypto: The Bitcoin Enigma och är ett pusselspel som enligt utvecklarna lär vara det svåraste spelet som den som antar utmaningen någonsin lär spela.

Montecrypto är som tidigare nämnt ett pusselspel, det spelas ur ett förstapersonsperspektiv och spelaren måste klara av en komplicerad labyrint samt lösa 24 olika pussel för att klara spelet.

Gem Rose Accent har dock ett minst sagt udda knep för att locka spelare trots att spelet kostar under tio kronor via speltjänsten Steam. Spelstudion utlovar en belöning på en Bitcoin till den första spelaren som klarar av spelet.

För den som inte är helt insatt i Bitcoin så ligger kryptovalutans värde vid skrivande stund på omkring 11 670 dollar. I runda slängar översätts det till omkring 93 000 svenska kronor.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
GuuFi Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
GuuFi
Medlem
GuuFi

Skulle inte förvåna mig om det visade sig vara omöjligt att klara spelet och med tanke på kopplingen till kryptovalutor så lär de bryta coins med hjälp av spelet/datorn du spelar med 🙂