Tre grafikkortsmodeller som länge cirkulerat i rykten har nu listats av Gigabyte hos EEC. Något som kan peka mot att de spekulerade avtäckningarna under januari månad faktiskt kan komma att ske.

Under den senaste tiden har det cirkulerat rykten om att Nvidia förbereder sig inför att lansera uppfräschade varianter av RTX 3080 och RTX 3070 Ti. Även AMD har sagts lansera ett instegskort i form av Radeon RX 6500 XT inom kort. Nu har partnertillverkaren Gigabyte till synes bekräftat modellernas existens genom att lista flera upplagor hos EEC.

Registreringen hos EEC som upptäcktes av Twitter-användaren momomo_us och täcker alla Gigabytes produktserier som Aorus Xtreme, Master, Gaming, Eagle och så vidare. Även Mini ITX-varianter har registrerats.

Produkterna som har listats lämnar dessvärre ingen information angående några specifikationer utöver mängden videominne. Precis som tidigare rykten har hävdat är det här 12 gigabyte minne för RTX 3080, 16 GB minne för RTX 3070 Ti och fyra gigabyte minne för RX 6500 XT.

De tre grafikkorten förväntas avtäckas officiellt av Nvidia och AMD den 4 januari under CES 2022. Vi kan även komma att se ännu fler grafiknyheter från CES med Intel som väntas visa upp sina kommande grafikkort under mässan.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid