Small preview imageGigabyte har nu officiellt lanserat sitt nya mini-ITX moderkort GA-H55N-USB3. Kortet som visades upp redan i slutet av mars är spännande av den anledning att man trycker in Intels kraftfulla LGA1156 processorer på en extremt liten yta. Samtidigt som vi hittar stöd för spännande tekniker som USB 3.0 och extra kraftfulla USB-portar för att effektivt ladda mobiltelefoner och liknande enheter.

På moderkortet som mäter 17x17cm hittar vi även dubbla BIOS-kretsar samt Gigabytes Ultra Durable 3 teknik med extra kopparlager för bättre hantering av värmeutveckling och stabilitet.



Gigabyte GA-H55N-USB3 är även utrustat med HDMI och DVI utgångar som kopplas till de integrerade grafikkretsarna på Intels Core i3 och Core i5 processorer.  Det finns även en PCIex16 plats för dem som vill använda Core i7-processorer eller helt enkelt krydda plattformen med mer grafisk kraft.


Fyra SATA 3,0 Gbps portar samt stöd för 8GB DDR3-minne och en 8-kanals ljudkrets rundar av specifikationerna. Prislappen ska ligga på motsvarande 950 kronor inklusive moms.


Storleksjämförelse med Gigabyt X58A-UD7

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments