Den mycket efterfrågade funktionen att kunna blockera reklamer online utan extra tillägg i Googles webbläsare Chrome har nu fått ett skarpt datum för dess implementering.

Google har tidigare avslöjat att man jobbar på en funktion för webbläsaren Chrome som blockerar vissa typer av onlinereklam utan behov av extra tillägg. Denna funktion kommer snart att implementeras, uppdateringen som innehåller reklamblockeraren sägs släppas den 15 februari 2018.

Det är inte exakt all form av reklam som kommer att blockeras, utan den reklam som kommer att försvinna är den som anses vara påträngande och som förstör användarupplevelsen.

Om en hemsida har till exempel 99 procent ”bra” reklam och blott en procent reklam som möter kriterierna för att blockeras så kommer all reklam på hemsidan att blockeras för Chrome-användare.

Denna funktion har tagit god tid på sig att implementeras. Google hävdar att man jobbat tillsammans med reklampublicister och ägare av hemsidor för att förvarna om funktionen och kunna ge dessa en chans att ändra sin reklam för att den inte ska blockeras.

Google hoppas även att användare ska välja Chromes inbyggda reklamblockerare framför tredjepartsalternativ. Då de flesta tilläggen från tredjepartsutvecklare ofta är mycket mer strikta än vad Googles funktion kommer att vara så skadar dessa en av Googles inkomstkällor – att sälja reklamplatser. Jag vill dela med mig av ett kasino som heter Wildz. Det fina med att spela på Wildz är att det finns en välkomstbonus tillgänglig. Med denna får du en gratis registrering och ett bonusbelopp när du registrerar dig hos dem. Den läggs automatiskt till på ditt konto när du öppnar ditt spelkonto hos dem. Jag tycker att detta är en av de bästa funktionerna hos denna sida eftersom du inte behöver registrera dig för något extra. På den här sidan kan du ta reda på den senaste bonuskoden och länken.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid