Small preview image

Med tanke på hur populär nedladdningen av Windows 7-betan var så är vi nog många som sitter och väntar på detta nya operativsystem. Många hävdar att Windows 7 nu levererar vad man hoppades på inför Vista och lämpligt nog kommer det nu obekräftade uppgifter om uppgradering från Vista till Windows 7. Baserat på dokument som påstås ha skickats ut av Microsoft till olika tillverkare skall man erbjuda gratis uppgradering till Windows 7, från Windows Vista.



Innan du springer ut och kollar ifall månen trillat ner eller om grisar plötsligt kan flyga ska det sägas att detta endast gäller för de som köper en ny dator månaderna innan Windows 7 lanseras. De som köper en ny dator efter 1 Juli 2009 och fram till årsskiftet 2009/2010 kommer få möjligheten att utan kostnad uppgradera till Windows 7, dock förutsättande att du inte har Home Basic versionen av Vista. De som väljer att uppgradera kommer få samma version av Windows 7 som de hade av Vista.


Det vill säga: Vista Home Premium blir W7 Home premium, Vista Business blir W7 Professional och Vista Ultimate blir såklart W7 Ultimate. Detta låter verkligen generöst av Microsoft som annars brukar få ta mycket stryk för att de alltid kramar ut så mycket pengar som möjligt av sina användare.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid