Som en blixt från klar himmel har Rockstar Games nu börjat bygga hype inför GTA 6 genom att bekräfta att speltiteln är under utveckling och har varit det under en  tid.

Speltiteln Grand Theft Auto 5 lanserades för cirka åtta och ett halvt år sedan. Trots detta har den fortsatt hålla spelares intressen och legat på topplistorna hos till exempel Steam. I ett nytt blogginlägg erkänner utvecklaren Rockstar Games att speltiteln har levt vidare under en väldigt lång tid med regelbundna uppdateringar till dess onlineläge. De påpekar även att många har frågat efter nästa installation i spelserien. Något som Rockstar nu har bekräftat är på väg.

Blogginlägget nämner att utvecklingen av GTA 6 har dragit igång och börjat bygga ånga hos Rockstar. Något som är ganska ovanligt för Rockstar att bekräfta. Spelutvecklaren brukar sällan bekräfta projekt förrän utvecklingen kommit till ett stadie där man faktiskt har något konkret att visa upp.

Exakt när vi kan komma att få se något från GTA 6 återstår att se. Rockstar har endast sagt att de ser fram mot att dela med sig av nyheter angående speltiteln. Detta är dock ingenting som kommer att ske förrän studion känner sig redo.

På tal om GTA 5 och dess långa livscykel har Rockstar också bekräftat när versionerna av speltiteln för den senaste generationens spelkonsoler kommer att lanseras. GTA 5 kommer att hitta sin väg till Playstation 5 och Xbox Series X/S den 15 mars. Detta med upp till 4K-upplösning, 60 FPS, HDR och Raytracing. Detta blir då speltitelns tredje konsolgeneration den lanseras på efter originalutgåvorna på Playstation 3 och Xbox 360.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid