I samband med lanseringen av GTA-trilogins nyversioner passade Rockstar Games Launcher på att krascha och drog även med sig GTA Online och Red Dead Online i processen.

Lanseringen av de uppiffade version av GTA 3, Vice City och San Andreas har varit allt annat än smidigt. Spelen har mötts av en del kritik som pekar ut hur udda många karaktärer ser ut i sina nya skrudar. Utöver det har lanseringen på något vis fått hela Rockstar Games Launcher att krascha. Något som innebär att PC-spelare nu står utan sina nyligen införskaffade speltitlar.

Kraschen av Rockstar Games Launcher innebär också att onlinefunktionerna hos andra Rockstar-titlar påverkas. Onlinedelen till både GTA V och Red Dead Redemption 2 har dragits med i fallet.

Exakt vad det är som störtade Rockstars plattform har inte bekräftats. De tre nyversionerna som nu har lanserats har ingen onlinefunktion, de kräver inte heller en konstant internetuppkoppling för att spelas. Hela situationen har fått Rockstar att för tillfället plocka bort GTA-trilogin från sin onlinebutik.

Den enda information Rockstar Games har gett är att deras tjänster är nere för underhåll. Man har dock inte gett någon tidsram för när tjänsterna förväntas komma online igen. I skrivande stund har tjänsterna varit nere i mer än 18 timmar.

Förhoppningsvis listar Rockstar ut vad det är som orsakat de problemen företaget och deras plattform dragits med under det senaste dygnet inom kort.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid