När Valve visar upp vilka speltitlar som håvade in mest pengar via plattformen Steam under förra året är det fortfarande spel som GTA V och DotA 2 i toppen.

Valve har sammanställt de 100 speltitlar som presterade bäst sett till intäkter på plattformen Steam under förra året. Listan över de absolut bäst presterande titlarna innehåller ett par nya namn men en stor del består av spel vi sett toppa listorna i princip konstant under de senaste åren redan.

Kollar vi på ”Platinum”-segmentet som innehåller de största titlarna hittar vi bland annat DotA 2, GTA V, Valheim, Rainbow Six Siege och Battlefield 2042. Tre av dessa är speltitlar som inte lanserades under 2021. Endast Valheim och Battlefield 2042 lanserades under förra året.

I samma segment ser vi också Amazon Game Studios första storspel New World. Övriga speltitlar i samma kategori är dock äldre speltitlar som Apex Legends, CS:GO, PUBG och Dead by Daylight.

I de lägre segmenten hittar vi spel som Red Dead Redemption 2, Rust och Sea of Thieves. Nyare spel som Mass Effect Legendary Edition, Resident Evil Village och Halo Infinite finns inte helt förvånansvärt med också. Däremot domineras listan till stor del av äldre titlar, bland annat Skyrim som lanserades för över tio år sedan.

Steams vinterrea är för närvarande igång. Den som vill lägga vantarna på speltitlar med kapade prislappar har till den 5 januari klockan 19:00 svensk tid på sig innan rean tar slut.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid