Ryktesmaskinen kring spelserien Half-Life går på högvarv igen med ett nytt rykte som hävdar att Half-Life VR, en prolog till seriens andra spel, ska vara på väg från utvecklaren Valve.

Spelserien Half-Life är är något som stått för många skämt och fyndiga kommentarer på internet. Valve, studion bakom spelserien, verkar efter Half-Life 2 ha skiftat fokus till andra marknader och därmed har seriens framtid under de senaste åren varit oviss.

Ett rykte som nu börjar cirkulera ska däremot peka mot att Valve har ännu en installation i serien på väg. Detta sägs vara i form av ett Half-Life-spel för virtuell verklighet (VR) som kommer att lanseras tillsammans med det VR-headset som Valve, enligt Valve News Network (VNN), för närvarande håller på att utveckla.

Half-Life VR ryktas således inte bli en fortsättning i serien, utan en avstickare som ska ta nytta av Valves Knuckles-handkontroller och företagets ryktade VR-headset. Det blir även ett av de tre spel för VR som Valve just nu har under utveckling. Två av dessa ska utvecklas i spelmotorn Source 2 medans det tredje utvecklas i Unity.

Huruvida detta faktiskt stämmer återstår helt enkelt att se. Enligt videon från VNN ska nästa stora tillkännagivande från Valve vara just detta ryktade spel i Half-Life universumet. Detta är dock just nu endast ett rykte, och som vanligt när det gäller obekräftad information bör det tas med en nypa salt. Greitieji kreditai ir paskolos internetu visą parą bedarbiams automobiliui, be užstato su vekseliu, iš žmonių, paskolų refinansavimas ir SMS kreditai https://paskolos-internetu.eu

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem

Jag tror det när jag ser det… 😛