Stilla Motion – Världens minsta säkerhetssystem håller koll på väskan

Ger dig chansen att ta tjuven på bar gärning

2

En säkerhetsknapp som du lägger i väskan och larmar om tjuven skulle vara framme. Svenska Stilla Motion håller koll på om någon rör dina prylar.

Vi stöter på svenska företaget Stilla under CES 2018 som vill visa upp deras nya produkt Stilla Motion. En stilren säkerhetsknapp som du stoppar ner i väskan och som via Bluetooth larmar dig om någon rör eller tar dina saker.

Accelerator håller koll på minsta rörelse

Det som gör att Stilla Motion skiljer från andra rörelselarm på marknaden är att den kan känna av minsta rörelse. Detta tack vare den inbyggda accelerometern vilket likt i en mobiltelefon kan ge utslag så fort den ändrar riktning. Hur känslig du vill att Stilla Motion skall vara bestämmer du själv via appen som finns både till iPhone och Android.

Stilla Motion är inte bara lämpad för ryggsäcken utan fungerar givetvis även till handväskan eller skötväskan till barnvagnen. Batteritiden är mellan 6 till 12 månader och Stilla Motion använder ett sedvanligt platt klockbatteri.

Använd Stilla Motion för att hitta telefonen

Det händer oss alla ibland att vi lägger telefonen på något riktigt bra ställe, så bra att vi inte hittar den igen. Då kan man använda Stilla för att hitta den. Dubbelklicka på Stilla-knappen så kommer telefonen börja larma om den finns inom Bluetooh-radie och förhoppningsvis så kan du hitta din lur igen.

Stilla Motion-knappen kostar 399 kronor och finns att köpa från Stillas hemsida redan idag.Presenteras i samarbete med:

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

 

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Johan PetterssonElin Elkehag Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Elin Elkehag
Gäst

Tack för ett bra inslag. Hoppas att ni kommer att gilla er Stilla Motion. Det var kul att ses i Las Vegas! Mvh, Elin Elkehag