Det är mycket snack kring Battlefield 1 just nu, och det känns ändå rättfärdigat. Med tanke på all sanslöst cool action som visas upp i varenda trailer vi hittills har fått se så är det inte konstigt att det är svårt att hålla sig ifrån att tala om det. Nu när Gamescom drar igång så passar DICE på att ge oss en officiell gameplay trailer för mässan. Och även den är fylld till max med allt som är coolt.

Nu är det inte långt kvar, Battlefield 1 närmar sig

Nu är det cirka endast 2 månader kvar tills vi får avnjuta nya Battlefield i sin helhet. Den 21:a Oktober är det dags att föra riktigt old-school krigföring mot polarna och okända människor över internet.
Tanks, flygplan, zeppelinare och pansarklädda tåg, allt man kan tänka sig i fordonsväg finns inproppat i Battlefield 1. Och pansarvagnarna och flygplanen har även en varsin ny, specialsydd spelarklass för fordonstyperna. Till exempel så kan man välja att spawna inuti en pansarvagn och på så sätt bli Tanker-klassen som bland annat har verktyg för att kunna reparera fordon. Det kommer då även att gå att spawna i ett flygplan och då bli den klass som specialiserar sig på flygande dödsmaskiner.

Mycket nytt, mycket kul och väldigt mycket häftiga saker har vi fått se i de Battlefield 1 trailers som släppts hittills. Förhoppningsvis så är spelet precis lika bra i slutändan som det verkar vara i dess trailers.

Klicka här för att följa Spel- och Tekniktuben på RSS!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid