Mycket pekar mot att Hideo Kojima ska avtäcka sitt nästa spel inom kort. Redan nu sprids vad som sägs vara detaljer om speltiteln som hävdas gå under namnet Overdose.

Sedan Death Stranding har det spekulerats rejält kring vad Hideo Kojima ska hitta på som sin nästa speltitel. Nu har den kända spelläckaren Tom Henderson presenterat vad som sägs vara information om just Kojimas nästa spel.

Spelet sägs gå under namnet Overdose. Det är dock inte helt klart om detta är ett kodnamn som används under utvecklingen eller om det är spelets faktiska titel. Spelet sägs följa en karaktär som spelas av Margaret Qualley som även spelade karaktären Mama i Death Stranding.

Enligt Henderson har han sett en teaservideo som inte har visats för allmänheten ännu. I denna video ska Qualleys karaktär vandra genom en mörk korridor, sedan kommer en jump scare och orden ”Game Over” syns. Följt av texten ”A Hideo Kojima Game”.

Henderson nämner ingenting angående när spelet kan komma att avtäckas eller lanseras. Däremot ska Kojima ha varit i kontakt med Geoff Keighley som är värd för Summer Game Fest som hålls den 9 juni. Något som kan indikera på att vi får se vad Kojima har på gång under morgondagen.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid