IO Interactives trilogi av Hitman-spel kommer att hitta sin väg till Microsofts Game Pass den 20 januari. Detta samtidigt som de tre spelen lanseras i en samlingsutgåva på PS4, PS5, Xbox One, Series S/X och PC.

När det är dags för speltiteln Hitman 3 från IO Interactive att fylla ett år har utvecklaren planerat en hel del för sin trilogi. Bland annat har man visat upp vad som planeras för det tredje spelets andra år på marknaden. Trilogin har även bekräftats komma till Microsofts Game Pass.

Den 20 januari blir de tre spelen tillgängliga att införskaffa som en samling på samtliga plattformar de har lanserats på. Samma dag kommer Hitman 3 bli tillgängligt på Steam efter sitt år av exklusivitet för Epic Game Store. PC spelare kommer även få tillgång till VR-läget för Hitman 3 inom kort. Då ägare av de två tidigare spelen kan besöka platser från dessa i det senaste spelet innebär det alltså att hela trilogin blir VR-tillgänglig.

Hitman 3 kommer även få ett nytt spelläge i roguelike-stil. Detta ger spelarna en egen bas de kan utsmycka efter tycke och där de införskaffa utrustning. Tas denna utrustning sedan med på de nya uppdragen men inte tas med tillbaka till basen kommer dessa att försvinna ur spelarens arsenal.

Ett annat nytt spelläge som kommer kallas Elusive Targets Arcade. Till skillnad från hur Elusive Targets fungerar vanligtvis kommer spelare här behöva ta hand om flera mål i en viss ordning. IO Interactive är dock inte lika hårda för dessa som de är med vanliga Elusive Targets. Skulle en spelare inte klara av ett av de nya uppdragen finns det fortfarande en möjlighet att prova igen. Dock inte förrän efter minst 12 timmar.

Utvecklarna tar i rejält för år två av Hitman 3. Vi kommer även se spelets PC-version få raytracing-stöd samt implementeras med Intels XeSS-teknik när den väl är redo.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid