HTC Vive Flow sägs bli nästa VR-headset på marknaden. Enheten förväntas avtäckas officiellt under morgondagen men redan nu kan en rad presentationsbilder för produkten ha läckt ut.

Enligt den senaste uppsättningen rykten kommer HTC avtäckta sitt senaste VR-headset under morgondagen. Sedan påstås förbokningarna öppna upp den 15 oktober. Huruvida dessa uppgifter stämmer återstår att se. Väntan behöver dock inte bli så värst lång. Inför den potentiella avtäckningen av HTC Vive Flow har nu en drös bilder relaterade till VR-headsets presentation börjat spridas.

Bilderna ger oss inte allt för mycket information sett till headsetets specifikationer. Vi ser däremot att enheten är menad att kunna användas av personer på språng. Det sägs röra sig om anslutningsmöjligheter i form av Bluetooth och USB-C. Det ska även vara möjligt att använda Miracast för att streama innehåll från en smartphone till VR-headsetet. Användare ska även kunna använda sin smartphone som en VR-kontroller.

Enligt bilderna ska HTC Vive Flow även erbjuda integrerad huvudspårning, möjligheten att ändra fokus för att passa fler användares ögon och någon form av integrerade hörlurar. Allt som allt ska det röra sig om ett helt fristående VR-headset. Alltså att det inte finns något krav på en PC som står för hästkrafterna. Det återstår dock att ser om HTC kommer erbjuda möjligheten att koppla Vive Flow till en PC likt Facebook och Oculus gör med Quest 2.

På tal om Oculus Quest 2 som än så länge är mer eller mindre helt ensamt i sin del av marknaden kommer Vive Flow med en prislapp som lägger sig 200 dollar över Oculus enhet. Något som kan innebära en svårsåld enhet beroende på vad de faktiska specifikationerna blir.

Ovanstående bild hävdar att förhandsbokningarna ska öppna den 15 oktober och att enheten i sig ska börja skeppas ut till kunder tidigt under november månad. För priset på 499 dollar skickar HTC även med en bärväska, sju ”VR-innehåll” och två månader av Infinity Vista utan extra kostnad.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid