Den här veckan aktiverar vi stöd för kryptering och HTTPS på hela Nordichardware, vilket innebär en ökad trygghet för dig som läsare.

Från och med idag kommer du se ett litet grönt hänglås till vänster om adressfältet i din webbläsare när du surfar in på Nordichardware. Anledningen är att all trafik till och från hemsidan numera är krypterad och har stöd för HTTPS.

Krypteringen innebär ökad trygghet för dig som läsare, då inloggningsuppgifter och annan data skickas krypterat. Certifikatet som du ser genom att klicka på den gröna hänglåsikonen innebär även att du kan vara säker på att all data går just till och från Nordichardware och inte en eventuellt tjuvlyssnande tredje part, exempelvis om du använder ett öppet wifi-nätverk.

Migreringen har redan felsökts noggrant inför lanseringen, men skulle något som helst tekniskt problem hittas på hemsidan i samband med HTTPS så uppskattar vi såklart feedback från er läsare så att vi kan rätta till det snarast. Lämna i så fall gärna en kommentar på den här artikeln eller skicka ett mail till redaktionen[at]nordichardware.se.

Annons

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid