ID Software var en av de tidiga pionjärerna på spelmarknaden när det gällde att anamma ny teknik, inte minst 3D-renderingen med sina klassiska actiontitlar i Quake-serien. id Softwares senaste projekt heter RAGE och blir även detta en actionladdad shooter-titel som ska byggas kring företagets färska grafikmotor id Tech 5, vars grafik vi nu får ett smakprov på.

Bethesda Softworks kommer att agera utgivare för id Softwares senaste actionepos och man har i veckan publicerat en ny högupplöst trailer för spelet på Youtube där vi får se lite prov på trevliga ljuseffekter och högupplösta texturer. RAGE kommer att utspelas i en postapokalyptisk värld, men till skillnad mot Doom och Quake får man även se en hel del dagsljus, något som öppnar upp för nya grafiska element.

RAGE kommer att lanseras den 16 september i Europa och förutom till PC ska spelet även finnas tillgängligt för PlayStation 3 och Xbox 360.

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
TwitchyGuuFi Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
GuuFi
Medlem
GuuFi

Hm, har sett en preview på grafikmotoron mer än ett år sedan, då hade spelet ingen titel dock.

Men kommer ihåg vissa scener från den.

Har tyckt att Fallout 1-2 har varit de bästa spelen jag lirat, men verkar som Bethesda suger ut allt de kan ur post-apocalypse/Mad-Max genren 🙂

Twitchy
Medlem
Twitchy

[quote name=”GuuFi”]Hm, har sett en preview på grafikmotoron mer än ett år sedan, då hade spelet ingen titel dock.

Men kommer ihåg vissa scener från den.

Har tyckt att Fallout 1-2 har varit de bästa spelen jag lirat, men verkar som Bethesda suger ut allt de kan ur post-apocalypse/Mad-Max genren :)[/quote]

Första trailern kom 2007 och då hette det RAGE.

Och Bethesda kommer köra över allt med TES V: Skyrim.