Logitech satsar vidare på ljudprodukter och lagom till IFA 2012 presenterade företaget sitt nya varumärke Logitech UE. På mässgolvet fick vi chansen att testa företagets nya ljudprodukter som tar sikte på de konsumenter som ”lever för musik” och vill lyssna vart man än befinner sig.

Logitech UE täcker hela företagets ljudsortiment och för att få en bra start på sitt nya varumärke har det schweiziska företaget lanserat en drös nya produkter. Grundtanken är att Logitech UE ska täcka alla möjliga behöv för dem som lyssnar på musik dagarna i ända, från bussresan till ett grillparty på stranden.

Logitech UE presenterade två nya Boombox-modeller med stryktålig design och trådlös musiköverföring med bluetooth. Högtalarna bjöd på ett ganska rejält tryck trots sin storlek och är tänkta att bäras med vart man än beger sig.

Företaget presenterade även en hel linje av hörlurar med utbytbara kablar med integrerad mikrofon samt en stryktålig design. Toppmodellen UE9000 är ett trådlöst bluetooth-headset som använder sig av aktiv brusreduceringsteknik som kan stängas av med en knapptryckning för de gånger man behöver höra utomstående ljud.

Logitech UE  
Logitech UE Mobile Boombox

 
Logitech UE Boombox 

 
Logitech UE Smart Radio 

 
Logitech UE 9000 Headphones   ~ 3490 SEK
Logitech UE 6000 Headphones   ~ 1990 SEK
Logitech UE 4000 Headphones   ~ 990 SEK
Logitech UE 900 Noise-Isolating Earphones   ~ 3990 SEK
Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid