In-Win fortsätter att leverera ovanliga lösningar för externa hårddiskar. Tidigare har vi sett magasinliknande metallhöljen med tillhörande RFID-dogtags och nu går tillverkaren i motsat riktning och skyddar mobila hårddiskar med ett nätliknande silikonhölje som med sina glada färger ska skydda mot både stötar, vibrationer och fysiska skador.

In-Win NET-2,5″ ska vara designad och inspirerad efter spindelns nät där ett elastiskt skydd ska värna om hårddiskens säkerhet under transporter och liknande. Det silikonbaserade höljet är flexibelt och ska mer eller mindre knipa fast om hårddisken vilket betyder att det inte krävs några skruvar eller verktyg för att installera sin lagringsenhet, samtidigt som det finns stöd för olika tjocka 2,5-tums enheter.

In Win’s NET‐2.5 ”hard elastic net is composed from a unique network‐alike structure that gives external hard drive the protection against physical damage during transportation and it absorbs the vibration. 

NET-2,5″ kommer med stöd för mini-USB och ska enligt In-Win vara både ett säkert och roligt sätt att skydda sina externa hårddiskar. De nya enheterna ska visas upp på CeBIT 2011 i mars och har redan vunnit en iF-utmärkelse i kategorin produktdesign.

Annons

net25

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
rmd Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
rmd
Medlem

det första åtminstone jag tänker är; ”varför har ingen redan tänkt på dethär”. fullkomligt briljant och superbillig lösning. man är hyffsat trött på att behöva köpa dyra och krångliga pryttlar dit dom inte behövs.

köper 2 direkt jag ser några 🙂