In Win har visat upp X-frame 2.0 och Tou 2.0. Deras nya signaturchassin som riktar sig mot datorbyggare som strävar efter ett unikt utseende på sina byggen.

Tillverkaren In Win är inte direkt nya när det gäller att designa unika produkter. Deras senaste chassin går under namnet X-frame 2.0 och Tou 2.0. X-frame påminner mycket om en klassisk testbänk men kan också användas som ett helt ”vanligt” chassi. Medans Tou-modellen håller sig någorlunda nära den klassiska torn-designen. Dock med ett par kilo härdat glas och ett specialtillverkat nätaggregat.

In Win X-frame 2.0

X-frame 2.0 särskiljer sig självt genom att ha en löstagbar bas. Basen är 4 stycken fötter som sticker ut åt ett varsitt väderstreck för att ge stabilitet åt chassit. Användaren kan sedan välja att montera chassit på sin bas i ett vertikalt eller horisontellt läge. Chassit går även att rotera när det sitter på sin bas och kan sedan låsas fast i lägen med 15-graders mellanrum.

X-frame 2.0 är tillverkat ur 4 millimeter (mm) tjock aluminium. Dess handtag är 8 mm tjocka för att kunna hantera byggen med till exempel dubbla grafikkort.

In Win Tou 2.0

In Win Tou 2.0 är en riktig bjässe med en riklig dos av härdat glas. Vi tog oss en titt på chassit under CES 2017 och blev mäkta imponerade av dess design. Chassits glaspaneler är 5 mm tjocka och stommen är gjord i aluminium.

Tou 2.0 har även en inbyggd touchkontroller på framsidan som ska låta användaren kontrollera ljusstyrkan på den interna LED-belysningen.

Tou 2.0 kommer även med ett specialdesignat nätaggregat på 1 065 watt. Även nätaggregatet har sidopaneler gjorda av härdat glas och är även det utrustad med intern LED-belysning.

Ingen exakt prislapp för X-frame 2.0 eller Tou 2.0 finns ännu. Men när vi kikade förbi hos In Win under CES 2017 så pratades det om att Tou skulle få en prislapp på cirka 20 000 svenska kronor. X-frame 2.0 verkar komma att landa kring 15 000 kronor.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid