In Win Z-Tower – datorchassit som kostar 50 000 kronor (!)

40 kilo tornadkärlek när In Win bygger ultralimiterat chassi

1

In Win har gjort det igen och lanserar ett ultrabegränsat datorchassi med bara fem exemplar i världen än så länge, skapelsen kostar även som en bättre begagnad bil.

In Win visar varje år upp ett chassi i sin Signature-serie som sticker ut ordentligt från mängden och i år är inte något undantag. Företaget visar upp en ny skapelse som man kallar Z-Tower och som tillverkat av gjutet aluminium väger in på runt 40 kg, utan komponenter!

In Win är kända för sina stilrena och även utstickande chassin, där dem tidigare skapat modeller som H-Frame som innehöll motorer för att öppna upp chassit för att visa komponenterna.

Likt tidigare Signature-chassin från In Win så är dessa tänka för företag som vill ha något annorlunda att visa upp i sina montrar under event som Computex, CES och Dreamhack. Men detta utesluter inte att du som privatperson kan köpa ett, om du kan motivera kostnaden.

Designat i samarbete med en Taiwanesisk konstnär och en tornado som inspiration är det ingen konstigt att Z-Tower liknar mer ett konstverk än ett chassi. Det märks inte enbart på utseendet utan också på prislappen. Vill du ha ett Z-Tower i din datorlya eller varför inte i vardagsrummet så får du vara beredd att betala runt 50 000 kronor för skapelsen.

In Win vet inte själva hur många chassin företaget kommer att tillverka, men idag finns det totalt fem stycken i världen och vi kunde hitta tre av dem ute på mässgolvet under Computex 2018.

NordicHardwares Computex-reportage presenteras i samarbete med MSI.

Fler videoreportage från Computex 2018

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
Olle P

Oj vilken damm-magnet!
Skulle aldrig överväga att bygga en dator så här om den inte ska placeras i ett väldigt rent rum.