In Wins uppvisningschassi X-Frame 2.0 går att rotera 360 grader

0

In Win visar upp sitt senaste experimentella chassi, X-Frame 2.0, på Computex 2016, med en intressant fotmontering som låter chassit rotera 360 grader.

Inhemska In Win har för vana att visa upp sin experimentella och exhibitionistiska sida på Computex, och årets mässa blev inget undantag. I företagets monter får vi bokstavligt talat vrida och vända på nya X-Frame 2.0, ett prototypchassi som riktas mot moddare och andra användare som vill bygga en dator som sticker ut ur mängden och som skyltar med dina komponenter.

X-Frame har i grunden en tornstruktur, med utrymme för ATX-moderkort, fästen för vattenkylning och mängder med lagringsenheter i 2,5-tums- och 3,5-tumsformat. Hela chassit står dock inte på vanliga chassifötter, utan på vad som snarare liknar en skärmfot, så att du kan vrida datorn 360 grader. Det finns även ett fäste bakom moderkortsplåten för att montera om foten och rotera chassit i liggande ställning istället för vertikalt.

Ett uppvisningschassi i premiumklassen

I övrigt påmminer chassit egentligen mer om en öppen testbänk än ett regelrätt chassi; det finns inga sidopaneler som blockerar ljud, håller borta damm eller döljer komponenterna. Snarare rör det sig helt och hållet om ett uppvisningschassi, antingen för komponenttillverkare eller moddare som vill visa upp sina senaste skapelser, eller kanske för konsumenter som är villiga att betala extra för att sticka ut lite mer än alla andra när de är på LAN. Det finns ett takmonterat nätaggregat på 1 200 watt som ingår vid köpet – du kan inte montera ditt eget.

Hur hög prislapp det rör sig om är fortfarande oklart, men allt pekar på att X-Frame 2.0 får en premiumprislapp när det lanseras senare i höst.

computex_2016_3

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid