Inno3D visar upp tre GTX 1080 och ett GTX 1070 med mastodontkylare

0

Det blir tre olika GTX 1080 modeller från Inno3D, och ett GTX 1070, på menyn står ett nytt lättare namnschema och uppdaterad kylarlösning.

Hong Kong-baserade Inno3D sviker aldrig när det kommer till biffiga kylarlösningar och så blir det även för Nvidias nya Pascal-grafikkretsar. Man är tillbaka med tre nya modeller för Pascal och visar upp tre varianter med sin nya kylare. Man har också valt att ändra om i namnschemat för att göra det lite lättare för köparna.

Tre nya GTX 1080-modeller

Först ut är minstingen i den nya iChill-serien: GTX 1080 iChill X3. Klockfrekvenserna finjusterar fortfarande och är inget man går ut med än. Strömförsörjningen sker med en 8-pins och en 6-pins kontakt. Kylarlösningen med namnet Air Boss består av en ordentlig kylfläns och tre 92-millimetersfläktar.

Storebror i iChill-serien blir GTX 1080 iChill X4, och det enda som skiljer de här två modellerna åt är en extra vertikalt monterad 52-millimetersfläkt och klockfrekvenserna, som man tyvärr inte går ut med än.

Tredje kortet man visar upp är en iChill Black som har en hybridkylare. Hybridkylaren på iChill Black är framtagen av Arctic och är modellen Arctic Accelero Hybrid S, och är av All-in-one-modell. På grafikkortet finns även en 70-millimetersfläkt för att kyla minnes- och VRM-moduler.

Sist ut från Inno3D är ett GTX 1070 med namnet GTX 1080 Gaming OC. Det är väldigt lite information man presenterar detta kort förutom att kylarlösningen består av en dubbla 100 millimeters fläktar.

GTX 1080-modellerna kommer komma ut på marknaden först, och bör dyka upp på butikshyllorna redan i juni. GTX 1070 dröjer i sin tur lite längre, troligtvis till sensommaren.

computex_2016_3

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid