En levande, om än högst inofficiell, produktpresentation av Apples nästa generations iPhone har hittat ut på Youtube. Genom att använda sig av de tidigare läckta komponenter som sägs tillhöra iPhone 5 har en flitig 3D-artist nu gett oss möjligheten att skåda hur Apples nya telefon kan komma se ut.

Apple kommer troligtvis att lansera sin femte generations smartphone under hösten och namnet väntas spikas till iPhone 5. Som brukligt börjar Internet svämma över av läckt information och det är närmast omöjligt att veta ifall materialet som hittar ut i rykteskarusellen är äkta, rent påhitt eller till och med medvetna villospår från Apple själva. 3D-artisten Bryce Haymond från Blackpool Creative har i alla fall tagit på sig uppgiften att skapa en färdig rendering av iPhone 5, baserat på den senaste tidens uppgifter och det läckta bakstycke som sägs vara en del av Apples nya smartphone.

Resultatet finns att skåda i en samling (76 stycken olika) högupplösta renderingar, eller för den delen i en rullande produktdemonstration på Youtube. Den längre och slankare designen skäms inte för sig och skulle detta verkligen vara den design Apple valt ser man ut att fånga känslan från sina två tidigare modeller men i en ny fräsch kostym.

Källa: Blackpool Creative


Relaterade artiklar:

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
DravondthisTempel Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Tempel
Medlem
Tempel

En nyhetsnotis om att en reklambyrå är duktiga på att göra renderingar? Vad är nyhetsvärdet i det här? Ni berättar ju inte ens vilken hårdvara renderingarna gjordes på… 😡

this
Medlem
this

Ja haha vore ju lite trist om framsidan skulle se ut så där. Förhoppningsvis är det långt ifrån det slutgiltiga resultatet.

Dravond
Medlem
Dravond

Hahaha jag förstår att det drar klick (som typ mig 😉 ) men jösses vilken ”nyhet” någon har gissat hur nästa iphone ser ut, kommer ihåg förra årets gissningar många var helt ute och cyklade… 😛

Men vet tror inte direkt vi kommer få se ny iphone idag men hyfsat tråkigt utseende på den gissningen hursomhelst… :zzz