Denna vecka hos Epic Games Store finns det två speltitlar i form av Just Cause 4 och Wheels of Aurelia att klicka hem och behålla utan något krav på att öppna plånboken.

Epic Games fortsätter traditionen med att varje vecka ge bort minst en speltitel till användarna av företagets plattform Epic Games Store. En tradition som till en början var tänkt att ta slut vid årsskiftet men sedan förlängdes till att även gälla under hela 2020.

Denna vecka är det två speltitlar som användare kan spara i sina spelbibliotek utan att behöva lägga ut några pengar. Den första av dessa titlar är actionspelet Just Cause 4 från svenska Avalanche Studios som lanserades år 2018. Spelet möttes av blandad kritik vid lansering men erbjuder en öppen värld att flänga omkring och hitta på hyss i för den som söker en ny sandlåda att utforska.

Annons

Den andra speltiteln är Wheels of Aurelia som är en mer story-fokuserad upplevelse. Spelet tar plats i Italien under 1970-talet och spelare axlar rollen som Lella, en kvinna som ger sig ut på en bilresa längsmed västkusten under denna händelserika tid i landet.

Båda speltitlarna finns som tidigare nämnt att klicka hem via Epic Games Store och kommer att finnas tillgängliga till den 24 april då de ersätts av spelet For the King.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid