Lenovo visade nyligen upp konceptbilder på en bärbar dator med en böjbar skärm som företagets hoppas en dag ska bli verklighet.

Under sin presskonferens Transform NYC 2017 visade Lenovo upp en rad nya produkter, varav en särskilt iögonfallande är en bärbar konceptdator med en böjbar skärm.

När det pratades om Lenovos produktserie Thinkpad nämndes det bland annat att Thinkpad snart fyller 25 år och att en specialutgåva finns i planerna. Denna specialutgåva ska blanda det bästa från tidigare Thinkpads och det bästa från dagens teknologier. Sedan nämndes även vad som kallades för ”framtidens Thinkpad”.

En laptop utan gångjärn

Den bärbara datorn som visas på bilden vara utrustad med en böjbar skärm som sitter ihop med själva kroppen på datorn utan några gångjärn; istället böjs hela datorn för att stängas. Lenovo var exalterade över tanken på denna design så det kan komma att vara något som företaget lägger krut på att utveckla, det är dock något som återstår att se.

Lenovo föreställer sig även att användare kan kommunicera med datorn genom såväl röststyrning som tangentbord, pekskärm och penna. Datorn dock just ett koncept, och i nuläget finns inga konkreta lanseringsplaner bortom ritbordet.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid